A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében cookikat (sütiket) használunk.
A részletes információkat a sütikről az Adatkezelési tájékoztatónkban tekintheti meg.

Menü

Vezeték kereső

Szerencsére Magyarországon is egyre jobban elterjed a különféle vezeték kereső eszközök használata, ezek a könnyen használható berendezések ugyanis nagyon sok korábban feleslegesen bekövetkező balesetet elkerülhetővé tesznek. 

 

A segítségükkel kiküszöbölhető a vezetékek véletlen átvágása, de akár hibakeresésre és detektálásra is használhatók.

Azok a speciális vezeték kereső termékek, melyek két kábelvéggel csatlakoznak a hálózathoz, képesek a kábelekben futó erek felcserélését, rövidzárlatát vagy szakadását megmutatni. A használatukkal nagyon sok idő és pénz megspórolható, mivel számos feladat korábban csak sokkal bonyolultabban volt elvégezhető.

A vezeték keresők másik csoportja jeleket generál, s a falból visszavert jelek segítségével mutatja meg a kábelek helyét. Ezek ma már nélkülözhetetlenek a felújítás és szerelés során, így az elektromos vezetékeket nem vágják át. De a különféle lyukak fúrása sem lehet biztonságos az ilyen keresők nélkül, így akár otthoni felhasználásra is ideálisak.

Minden vezeték kereső termék saját profiloldalt kapott az áruházunkban, ahol Ön részletes információkat olvashat. Itt látható az adott eszköz neve és cikkszáma, a nettó és bruttó ár, és a kép. Az utóbbira kattintva nagyobb ablakban nyílik meg, s ha több van belőle, akkor a jobbra vagy balra nyílra kattintva lehet más képre váltani.

A profiloldal két fő része még a Technikai adatok és a Leírás szekció. Utóbbinál szöveges információ olvasható a vezeték keresőről, míg az előbbi a részletes technikai jellemzőket is megmutatja. Itt olyan kulcsmomentumok találhatók meg, mint a modulált frekvencia, a modulált jel típusa, az üzemi feszültség, a zajgenerátor méretei, a vevőegység méretei, a súly és az EAN-13 szám. Ha nem zajgenerátorral működő kábel keresőről van szó, akkor a kábel lokalizáció és az üzemi feszültség adatok kerültek bemutatásra.

Minden vezeték kereső mellett fel van tüntetve a készletinformáció, így Ön is láthatja, mely termék van készleten, s melyik érkezik külön rendelésre. Ugyanitt a szállítási árakról is tájékoztatást kaphat, így pontos költségekkel tud számolni.