Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Infra hőmérők

Rendezés:
Cikkszám: P4965
Szállítási idő 6-12 munkanap
20.410 Ft (16.071 Ft + ÁFA)
Cikkszám: P4970
1 db raktáron
20.450 Ft (16.102 Ft + ÁFA)
Cikkszám: P4950
Szállítási idő 6-12 munkanap
30.680 Ft (24.157 Ft + ÁFA)
Cikkszám: P5090
Szállítási idő 6-12 munkanap
38.680 Ft (30.457 Ft + ÁFA)
Cikkszám: P5045
Szállítási idő 6-12 munkanap
48.910 Ft (38.512 Ft + ÁFA)
Cikkszám: P5060
2 db raktáron
68.020 Ft (53.559 Ft + ÁFA)

 

Lézeres hőmérő a precíz mérésekhez

 

A mindennapos munkavégzések során rengeteg olyan helyzet adódik, amikor valamilyen oknál fogva meg kell mérni a helyiségek, tárgyak hőmérsékletét.

Ma már rengeteg módja van a mérések végrehajtásának, hiszen a régi, hagyományos módszerek, eszközök mellett a modern kivitelezésű, professzionális munkavégzésre alkalmas termékek is piacra kerültek. A lézeres hőmérő használata rendkívül gyorssá és kényelmessé teszi az aktuális hőmérséklet mérését, hiszen csak le kell olvasni a kijelzőjéről az adatokat. Mivel a kezeléséhez, szabályozásához lényegében csak pár gombot kell megnyomni, így bárki képes arra, hogy rövid időn belül elsajátítsa a használatát. A lézeres hőmérő óriási előnye, hogy nem csak helyiségek, hanem különböző tárgyak esetében is alkalmazható, ami azt jelenti, hogy bármelyik gépnek, elektromos készüléknek meg lehet mérni a pontos hőmérsékletét. A megfelelő kialakítású, teljesítményű modell nem csak otthoni környezetben alkalmazható, hanem ipari területeken is, ahol különösen fontos, hogy a dolgozók tisztában legyenek a hálózati rendszerek, nagy nyomás alatt lévő szerkezetek működését veszélyeztető tényezőknek.

A lézeres hőmérő felhasználási területe nagyon változatos, hiszen hűtőházakban, szerver szobákban, üzemekben, gyárakban és kereskedelmi egységekben is rengeteg előnnyel jár a használata. Webáruházunkban a hőmérők széles választékát találja, ahol garantáltan megtalálja azt a típusú terméket, amit keres. Bizonyos modellek extra funkciókkal is fel vannak szerelve, és harmatpont, páratartalom és légsebesség mérésére is alkalmasak. A lézeres irányzék minden esetben megkönnyíti a műszer használatát, hiszen nincs szükség a terület bejárására, illetve a nehezen megközelíthető helyek hőmérsékletmérésére is lehetőség nyílik.

A lézeres hőmérő remek választás, amennyiben egy kényelmesen kezelhető, gyors és megbízható működésre képes, kompakt kialakítású mérőműszer megvásárlását tűzte napirendre, mellyel időt és energiát spórolhat a mindennapos munkavégzések alkalmával.