A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében cookikat (sütiket) használunk.
A részletes információkat a sütikről az Adatkezelési tájékoztatónkban tekintheti meg.

Menü

Programozható tápegység

A programozható tápegység termékeinket többféle célra is fel lehet használni, legyen szó akár a laborról, vagy bármilyen más megoldásról. 

 

Ezek a berendezések már alig foglalnak helyet, s tömegük is jelentősen kisebb lett az elmúlt évek alatt.

A tápegység folyamatosan monitorozza a környezetét, így dinamikusan tudja állítani a működési értékeit. A programozáshoz pedig nincs másra szükség, mint rádugni az USB portra, s elvégezni a kívánt beállításokat.

Ha Önnek is programozható tápegység szükséges, akkor nézzen körül a kínálatunkban! Minden termék teljeskörű leírással rendelkezik a profiloldalán, itt a lap tetején olvasható rögtön az elnevezés és cikkszám. Ha ezek nem egyeznek a szükséges adatokkal, akkor érdemes tovább kutatni a webshopban.

A tápegység részletes paraméterei a profilja alján kaptak helyet, itt olyan adatok ismerhetők meg, mint a kimeneti feszültség és áram, a kimeneti teljesítmény, a feszültségbeállítás és az árambeállítás felbontása, az árammérés és a feszültségmérés pontossága és számos más információ. Természetesen a súly és méretek is megjelenítésre kerültek.

Ha az ár iránt érdeklődik, akkor érdemes egy pillantást vetnie a profiloldal tetejére, ott kapott ugyanis helyet a nettó és bruttó ár, s kijelzésre az áfa. A készletadatok alapján Ön akár azonnal meg is rendelheti a kívánt programozható tápegység terméket.

Nézze meg a csatolt képeket is, melyekre kattintva azok nagyobb méretben is megjelennek. Válassza ki az Önnek megfelelő tápegységet, s rendelje meg azt már ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: tápegységek programozható tápegység