A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében cookikat (sütiket) használunk.
A részletes információkat a sütikről az Adatkezelési tájékoztatónkban tekintheti meg.

Menü

Minőség ónszippantó forrasztási munkákhoz

​A forrasztóón minden forrasztási munkálat alapanyaga, azonban tudni kell bánni vele. 

A nem jól sikerült forrasztások gondot okoznak, ha nem tudjuk hogyan kell bánni velük. Ha nagy cseppekkel és vastag ónrétegekkel dolgoztunk, akkor a helytelen forrasztás és az ón eltávolítása a leghatékonyabban egy ónszippantó segítségével kivitelezhető. Ezek az eszközök arra valók, hogy az olvadásig hevített ónt felszívhassuk vele, azt ezáltal szakszerűen eltávolítva egy nyomtatott áramkörről vagy egyéb elektronikai áramkörből.

Az ónt így nem kenjük szét, nem maszatoljuk el és az nem fog szükségtelenül egyéb felületeket befedni. Ha Önnek is szempont a minőségi forrasztási munka, akkor egy ónszippantó nem hiányozhat arzenáljából. A jó páka mindig csak az első lépés, kell egy jó szippantó is, mellyel gyorsan korrigálhatjuk a félrement óncseppeket, de akár kisebbre is vehetünk egy túlméretezett adag ónt, így a forrasztás konzisztensen és szépen megtartva. Előszeretettel ajánljuk Önnek is webáruházunkban kapható McPower EP-595 és variáns ónszippantókat, továbbá a McPower EPH-40 kiforrasztó pumpát. Ezek olcsó, jól megtervezett eszközök, melyekkel a felesleges ón eltávolítása nyomtatott áramkörökből és egyéb áramkörökből problémamentes feladat. Az EPH-40 modell például 2 az 1-ben eszköz, ugyanis egy ónszippantóba integrált forrasztópákáról van szó, mely lehetővé teszi az ón eltávolítását külön forrasztópáka használata nélkül. Nem kell tehát egyszerre két eszközt a kezünkben tartanunk, elég egyet, így pedig másik kezünk szabadon marad a munkaterület rendezésére.

Sok ehhez hasonlóan praktikus eszköz található webáruházunkban, és nem csak az ónszippantók terén. Ha forrasztástechnikáról van szó, akkor online felületünkön tökéletes helyen jár. A legjobb minőségű pákák, ónszippantók és kiegészítők állnak rendelkezésére, a rendelést pedig pár kattintással leadhatja. Nem kell többé nehézkesen dolgoznia a forrasztóónnal. Ha túl sok került egy felületre, akkor használja az ónszippantót! Ismerje meg termékeinket webáruházunkban részletesen még ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: ónszippantó