A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében cookikat (sütiket) használunk.
A részletes információkat a sütikről az Adatkezelési tájékoztatónkban tekintheti meg.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Lakatfogó

Lakatfogó

A lakatfogó praktikus eszköz, mely akkor jön képbe, ha a multiméter már nem tudja elvégezni a feladatát. 

 

Ezeket a szerszámokat ugyanis akkor használják, ha az áramerősség méréséhez már nem elég a multiméter méréstartománya, vagy a hely adottságai miatt a hozzáférés nehézkes.

A lakatfogó úgy használható az áramerősség mérésére, hogy az áramkört nem kell megszakítani, ráadásul laikusok is kezelni tudják. A modern fogók már digitális kijelzővel érkeznek, és az áramerősség mellet sok másféle jellemzőt is tudnak mérni. Felhasználhatók az ellenállás, a kapacitás, az energiafogyasztás vagy a frekvencia mérésére, ráadásul a vezetékekben lévő szakadást is kimutathatják.

A webáruházunkban elérhető lakatfogókat kategóriákba is rendeztük, így Ön még kényelmesebben tallózhatja a kínálatot. Csak nézze át az általános lakatfogók, a lakatfogó adapterek, a teljesítménymérő lakatfogók vagy a True RMS lakatfogók multiméterrel csoportokat, s válassza ki az Önnek leginkább megfelelő műszert.

Mindegyik lakatfogó részletes adatlapot kapott, ahol felül olvasható a termék pontos neve és cikkszáma, valamit a nettó és bruttó ára. Itt látható az elérhetőség is, egy árucikk lehet raktáron, vagy csak rendelésre beszerezhető. A szállítási díjról is itt kaphat információt, valamint, ha egy lakatfogót már értékeltek a felhasználók, akkor azok is feltüntetésre kerülnek az adatlapon.

A technikai adatok rész mutatja be az adott termék jellemzőit, a lakatfogók esetében olyan fontos információk találhatók itt, mint az egyenfeszültség és a váltófeszültség, a váltóáram erőssége, az ellenállás mértéke, a kijelző típusa, hogy tud-e szakadást vizsgálni az adott készülék, illetve eltárolja-e a mért adatokat.

A lakatfogó tápellátása is ugyanezen részen került feltüntetésre, s a mérési kategóriákat is itt soroltuk fel. Az egyes termékekhez készlet is jár, ilyenkor a készlet teljes tartalmáról leírást készítettünk. A jellemzők közül nem maradhatnak ki a fizikai méretek, az árucikk hossza, szélessége és magassága is bemutatásra került az adatlapon.