A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében cookikat (sütiket) használunk.
A részletes információkat a sütikről az Adatkezelési tájékoztatónkban tekintheti meg.

Menü

A fordulatszámmérővel nagyon jól tesztelhetőek a gépek

A forgást a kerék feltalálása óta ismerik el, mint olyan mozgást, amit fel lehet használni annak érdekében, hogy működtessünk szerkezeteket, távolságokat tegyünk meg vagy egyszerűen csak megkönnyítsük az életünket. 

 

Különböző járművek, gépek és szerkezetek működnek úgy, hogy a forgás az, ami előreviszi ezeket. Ezeknek a minősége a forgás milyenségétől függ, így hasznos, ha ezt figyelemmel kíséri egy fordulatszámmérő segítségével.

Nagyon lényeges, hogy a berendezések teljesítményének vizsgálatához és az esetleges rendellenességek megállapításához meglegyen a megfelelő eszköz. A webáruházunkban megtalálható Peaktech fordulatszámmérők bármelyike alkalmas arra, hogy ebben a segítségére legyen. A forgó szerkezetek fordulatszámát, sebességét tudják mérni, akár érintéssel, akár optikai megfigyeléssel vagy mindkettővel. A kínálatunkban lévő fordulatszámmérők mindegyike rendkívül pontos mérésre képes, legyen szó egy nagy felületű forgórendszerről, vagy a legkisebb forgó alkatrészek teljesítményének meghatározásáról. Az optikai fordulatszámmérő lézeres irányzékkal ellátott, ezáltal a megfelelő helyre lehet irányítani és pontosan tudhatja, hogy a kívánt helyen, a kívánt alkatrész mozgását figyeli meg. Akár a saját autója, motorkerékpárja, biciklije teljesítményét kívánja tesztelni, akár egy javítóműhelyben dolgozik, ahol különböző járműveket, motorral rendelkező gépeket szerelnek, a fordulatszámmérő mindenképpen jó szolgálatot tesz majd. Különösen kellemes tulajdonsága, amennyiben a munkája során kívánja alkalmazni, hogy nem szükséges a szerelés közben papírt és ceruzát ragadni csak azért, hogy felírja az adatokat. A nálunk elérhető összes fordulatszámmérőnek ugyanis beépített memóriája van, ahol akár negyven mérés adatai is tárolhatóak.

Ezeket pedig a széles LCD kijelzőn tudja majd figyelemmel követni. De nemcsak a fordulatszámot, hanem a forgatási sebességet, a frekvenciát, a hosszúságot és a felületi sebességet is meghatározhatja a segítségével. Ezekkel a plusz funkciókkal is bizonyítja a hasznosságát, vagyis hogy helye van minden műhelyben és akár otthonban is.

Tartalomhoz tartozó címkék: fordulatszámmérő fordulatmérő