Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Krimpelő fogók

Rendezés:
Cikkszám: 8PK-313B
3 db raktáron
2.090 Ft (1.646 Ft + ÁFA)
Cikkszám: TW 3-6
Szállítási idő 6-12 munkanap
2.890 Ft (2.276 Ft + ÁFA)
Cikkszám: TW 4-6
Szállítási idő 6-12 munkanap
3.690 Ft (2.906 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 8PK-CT005
Szállítási idő 6-12 munkanap
4.490 Ft (3.535 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 6PK-230C
Szállítási idő 6-12 munkanap
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 6PK-230PA
1 db raktáron
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 6PK-301H
1 db raktáron
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)

Miért előnyös az online krimpelő fogó rendelés?

 

Az internet kétségkívül hasznos segítőtársnak bizonyul. Napjainkban a kikapcsolódás, kapcsolattartás, tájékozódás és munka kapcsán éppen úgy szívesen tesszük le mellette a voksot, mint vásárláskor. Akár speciális eszközöket is minden további nélkül beszerezhetünk néhány kattintással, nem véletlen választják ezt a módot sokan a munkájukhoz szükséges eszközök megvásárlására.

A krimpelő fogó például speciális kábelvégek kialakításakor kiválóan alkalmazható, de csatlakozók felsajtolásakor is hasznos a szerszám. A kínálat minden korábbinál szélesebb, és akár az online rendelés előnyeit is kihasználhatjuk a szükséges krimpelő fogó beszerzésekor. A többféle típus között mindenki megtalálhatja azt, amely igényeinek és az elvégezni kívánt munkának a leginkább megfelel. Amennyiben olyan munkakörben dolgozik, amely során a krimpelő fogó használata nélkülözhetetlen, úgy érdemes többféle fajtát is beszerezni, ezzel megkönnyítve a feladatok elvégzését. A változatos kialakítású fogók eredményesen alkalmazhatóak eltérő csatlakozótípusokhoz és akár multifunkcionális felhasználáshoz is. S hogy miért érdemes a netes rendelés előnyeit kihasználni akkor is, ha krimpelő fogó beszerzése a cél? Gyakran előfordul, hogy a lakóhelyhez közel nem elérhető olyan szaküzlet, ahol hasonló eszközöket kínálnának. Ilyenkor mi sem egyszerűbb annál, mint néhány kattintással leadni a megrendelést a megfelelő webáruházban. A tapasztalatok azt mutatják, hogy rendszerint az árak is alacsonyabbak, mintha szaküzletben vásárolnánk, és nem fordulhat elő, hogy éppen abból a fogóból van hiány, amire szükségünk lenne. A krimpelő fogó nélkülözhetetlen a szakemberek eszköztárából, ugyanis segítségével célirányosan lehet dolgozni és egyszerűen kialakíthatóak a speciális kábelvégek is.

Amennyiben bővebb információra lenne szükség az érintett eszközöket illetően, ügyfélszolgálaton keresztül profik segítenek az elvárásainknak leginkább megfelelő típus megtalálásában. A krimpelő fogó mellett hőkamerát, vagy például távolságmérőt is széles választékban elérhetünk műszaki webshopon keresztül, mely méltán tartozik a szakemberek kedvelt lelőhelyei közé. A szerszámosláda elmaradhatatlan darabja lehet a krimpelő fogó, amihez kedvező áron hozzá lehet jutni néhány kattintással. Akár akciós ajánlatok is kihasználhatóak, így egy tartós, minőségi darabot olcsón is be lehet szerezni.