A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében cookikat (sütiket) használunk.
A részletes információkat a sütikről az Adatkezelési tájékoztatónkban tekintheti meg.

Menü

Programozható tápegységek széles választékban, online

​A pontos és precíz áramellátás rengeteg téren fontos, legyen szó ipari gépekről, számítógépekről, szerverekről, stb. Az informatika terén különösen nagy szerepe van a programozható tápegység típusoknak, ugyanis ezek az egységek újrafelhasználhatók, továbbá az aktuális igényeknek megfelelően alakíthatók.

Webáruházunkban Ön is rengeteg különböző programozható tápegység közül választhat. Széles funkcionalitás, digitális kijelzők, egyszerű kalibrálhatóság és rengeteg opció a felprogramozhatóságnál. Ismerje meg online felületünkön Peaktech 1565, 6070 és egyéb modelljeinket, melyek között digitális labor tápegységek, továbbá kapcsoló üzemű programozható tápegységek is megtalálhatók. Minden modell kicsit másra alkalmas, vannak olyan egységek, melyek nagy mennyiségű gépet tudnak kiszolgálni, míg vannak olcsóbb, kisebb teljesítményű modellek, melyek kevesebb egység ellátásra ideálisak.

Az új Peaktech programozható tápegységeknél nincs jobb választás, ha egyszerűen programozható és sokoldalú tápegységet keresünk informatikai vagy ipari felhasználásra. A 6070-es modell például egy kifejezetten olcsó lineárisan szabályozható labortápegység, mely digitálisan beállítható és konfigurálható kimeneti értékekkel rendelkezik. Minden kimeneti érték közvetlenül beírható az eszközön található billentyűzeten keresztül, de egyszerűen gombnyomásra is növelhető vagy csökkenthető 0.1 V / 0.1 A -illetve 1 V / 1 A-es lépésekben, ha finomhangolni szeretnénk pár mozdulattal az egységet. Miért jó ez? Többek között azért, mert elkerülhető a kívánt érték unalmas és kényelmetlen beállítása a hagyományos forgó beállítószerven keresztül. A billentyűzetet zárolni is lehet, így illetéktelenek nem tudják átállítani a tápegységeket.

Minden tápegység biztosítja a megfelelő galvanikus szigeteltséget a primer és szekunder bemenetek és kimenetek között, tehát az egységek használata teljesen biztonságos. Érdemes Önnek is programozható tápegységeinket választania, ugyanis könnyen megtervezheti komplett informatikai rendszerét. Ismerje meg termékeinket!