A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében cookikat (sütiket) használunk.
A részletes információkat a sütikről az Adatkezelési tájékoztatónkban tekintheti meg.

Menü

Precíz és megbízható szigetelési ellenállás mérők online

​Villanyszerelési munkálatok során mindig fontos, hogy megfelelően ellenőrizzük a beszerelt vezetékek funkcionalitását, továbbá szigetelését. 

A munkálatok lezárásának része a vezetékek szigetelés ellenállásának mérése, mivel ez biztosítja azt, hogy megfelelően nagy áramerősség érkezzen a vezetékeken, ne termelődjön feleslegesen hőenergia, ne legyen a vezetékekben szakadás, sérülés, stb. Rengeteg kiváló minőségű műszerünk van, mellyel Ön is precízen megmérheti szigetelések ellenállását.

Ilyen szigetelési ellenállás mérő műszerből több különböző is kapható weboldalunkon. Mint mindig, megbízható és minőségi Peaktech és Sonel termékek közül választhat, melyek remekül beváltak az évek során a villanyszerelési munkálatoknál. Ha egy ipari szintű és megbízható, profi műszerre van szüksége, akkor a SONEL MIC-10K1 remek választás lehet, mivel ez egy teljesen felszerelt, minden helyzetre felkészített szigetelési ellenállás mérő eszköz. Digitális kijelző, rengeteg különböző üzemmód, programozhatóság, USB csatlakozás és minden egyéb extra adott, mely szükséges lehet manapság egy ilyen eszközköz. Előszeretettel ajánljuk villanyszereléssel foglalkozó cégeknek, vállalkozásoknak, építőcégeknek, tervezőknek és kivitelezőknek egyaránt. Részletes leírás webáruházunkban a termékoldalon tekinthető meg. Ha nincs szüksége egy ilyen felszereltségű gépre, akkor kézben vihető és praktikusan használható szigetelési ellenállás mérő eszközeink is vannak készleten. Ilyen például a PEAKTECH2695, mellyel 1000 Voltig és 4000 megaohm-ig lehet mérni. Fontos, hogy biztosítsuk a vezetékek megfelelő üzemét és a szakadatlan elektromos rendszert. Az elektromos rendszert hatékonyan lehet a PEAKTECH2695-höz hasonló kis műszerekkel gyorsan tesztelni, hiszen bárhova magunkkal vihetjük, jól hordozható.

A készülék segítségével ellenőrizhető a vezeték folytonossága, feltárható egy esetleges szakadás, továbbá ellenőrizhető az áramkörök megfelelő csatlakozása is, és számos egyéb mérés is elvégezhető. A 3 ½ -digites LCD megjelenítő háttérvilágítással, bargraph-al is rendelkezik, így könnyű róla leolvasni az értékeket, sötétben is remekül működik. Ismerje meg termékeinket webáruházunkban részletesen!