A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében cookikat (sütiket) használunk.
A részletes információkat a sütikről az Adatkezelési tájékoztatónkban tekintheti meg.

Menü

Peaktech műszerek: professzionális termékek kedvező áron

A Peaktech egy német vállalat, és tudható, hogy a német minőség világhírű, ami nem csak az autóiknál, de bármilyen terméküknél tetten érhető. A Peaktech műszereket gyárt, amelyek számtalan feladatra alkalmasak, ám akad egy közös, és meglehetősen különös tulajdonságuk is: kifejezetten kedvező az áruk a tudásukhoz és a minőségükhöz képest. Az alábbiakban bemutatunk néhány műszertípust, amelyek megtalálhatóak a Peaktech kínálatában, és természetesen webáruházunkból is beszerezhetőek.

Peaktech multiméterekből többfélét is gyárt a viszonylag egyszerű, néhány funkcióval rendelkező típusoktól az összetettebb, oszcilloszkóppal kombinált változatokig. Az árak a műszerek funkcióinak számától függnek, ám összességében megéri Peaktech multiméterbe fektetni.

Peaktech lakatfogókat és hozzájuk való, különféle adaptereket is gyárt, melyek szintén elérhetőek webáruházunkban. Az árak ebben az esetben is kifejezetten kedvezőek, különösen a mérőeszköz készlet esetében, amely egy DMM-et és egy Peaktech lakatfogót tartalmaz különféle tartozékokkal kiegészítve egy elegáns táskában.

Peaktech infra hőmérők mostanában sajnos különösen aktuálisak, de természetesen nem csak lázmérésre alkalmasak. Az egyfunkciós, csak hőmérséklet mérésére alkalmas típusok mellett kínálatunkban megtalálhatóak a légsebességmérővel, illetve a páratartalom-mérővel kombinált típusok is.

Pekatech tápegységei a csúcstechnológiát képviselik minden kategóriában, amelyben megtalálhatóak. Kínálatunkban labor-, analóg és DC tápegydégek egyaránt megtalálhatóak, de az egyéb típusokra vonatkozó igényeket is ki tudjuk elégíteni.

Peaktech kábelkereső, illetve a kábel- és csőkereső szett szintén megtalálható nálunk, ahogy a Peaktech digitális zajszintmérők is. Azon túl, hogy kedvező árúak és kiváló minőségűek, sok nem mondható el róluk, csupán az, hogy ha ilyen műszerekre van szükség, érdemes elgondolkodni a Peaktech típusain.

Amennyiben felkeltették az érdeklődését a Peaktech műszerei, rendeljen kínálatunkból, ha pedig kérdése lenne, tegye fel nekünk elérhetőségeinken!