Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ónszippantók

Rendezés:
Cikkszám: HSP 75T
Rendelhető
250 Ft (197 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5PK-366N-T
Rendelhető
530 Ft (417 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1540003
Raktáron
790 Ft (622 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1599601
Raktáron
990 Ft (780 Ft + ÁFA)
Cikkszám: HSP 75
Raktáron
1.090 Ft (858 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 8PK-366N-G
Raktáron
1.490 Ft (1.173 Ft + ÁFA)

 

Ónszippantó

 

Az ónszippantó nagyon hasznos eszköz, amikor egy alkatrészt kell kiforrasztani a helyéről. Bár kezelése gyakorlatot igényel, kitartó próbálkozással megtanulható a páka és az ónszippantó szinte egyszerre történő alkalmazása. A fő probléma, amelyet el kell kerülni, az ón visszahűlése, hiszen míg az ügyesebb kezünkben a forrasztópákát a szippantóra cseréljük, elegendő időt adunk az ón lehűlésére.

Hogy elkerüljük ezt a problémát, érdemes bevetni néhány trükköt. A legegyszerűbb megoldás, ha a kiforrasztást friss ón hozzáadásával indítjuk. Az általunk jól ismert és megbízható óndarab olvasztása megkönnyíti az ismeretlen összetételű ón kiforrasztását.

Ha a kisebb óndarabokat még nem sikerült eltávolítani, akkor nem biztos, hogy feltétlenül érdemes tovább bajlódni velük. Az ónszippantó használata után megmaradó apró darabkák általában nem okoznak gondot, de az ón nagyrészétől megtisztított forrszem megsérülhet a folyamatos próbálkozástól.

Az is segíthet a megadott elem kiforrasztásában, ha a forrasztópákával az egyik oldalról melegítjük, míg az ónszippantóval a másik oldalról férünk hozzá. Persze erre nem mindig van lehetőség, de ha mégis, akkor érdemes ezen az elven elvégezni a forrasztást.

A webshopunkban számos ónszippantó termék található, a kezdő változatoktól egészen a fémházas kivitelig. Ugyanitt póthegyek is elérhetők, számos méretben és kivitelben. A kiforrasztást pedig hatványozottan könnyebbé teszi az olyan speciális szerszám, ahol a páka és a szippantó egység egy ónszippantó kiforrasztó pumpa formájában egyesítésre került.

A különféle árucikkek részletes adatlapot kaptak, ahol még több információ megismerhető az adott termékről. Itt nem csak az ára került feltüntetésre, hanem a készletinformációk és a szállítási árak is. Amennyiben az adott ónszippantó megfelel az elképzeléseknek, azonnal kosárba tehető, s a vásárlási folyamat végig vitelével meg is rendelhető. A vásárlást nagyban megkönnyíthetik a vásárlói visszajelzések, melyeket, ha elérhetők, szintén a profiloldalakon listáztunk.