A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében cookikat (sütiket) használunk.
A részletes információkat a sütikről az Adatkezelési tájékoztatónkban tekintheti meg.

Menü

Szigetelési ellenállásmérők

Rendezés:
Azonnal átvehető
199.999 Ft (157.480 Ft + ÁFA)
Azonnal átvehető
139.219 Ft (109.621 Ft + ÁFA)
Azonnal átvehető
246.389 Ft (194.007 Ft + ÁFA)
Rendelhető
216.009 Ft (170.086 Ft + ÁFA)
Azonnal átvehető
327.049 Ft (257.519 Ft + ÁFA)
Rendelhető
587.259 Ft (462.409 Ft + ÁFA)
Rendelhető
661.279 Ft (520.692 Ft + ÁFA)

 

Szigetelési ellenállásmérő

 

A szigetelési ellenállásmérő segítségével megmérhető a különféle készülékek és vezetékek szigetelési ellenállása. Az eredmények ismeretében már megállapítható, hogy van-e sérülés a vezetékek, vagy készülékek szigetelésében. Ezek normál ellenállásméréssel nem deríthetők ki, mindenképpen ezt a speciális eszközt kell felhasználni hozzá.

A webshopunkban található mérők választható vizsgálófeszültséggel rendelkeznek, ennek mértéke termékenként eltérő, akár 50 és 10000 V között is változtatható. Egyes műszereknél csak néhány érték állítható be, míg másoknál akár 10 vagy 25 Voltos lépésenként is változtatható a feszültség. A méréshatárok is jelentősen eltérnek a különböző eszközöknél, így mindenki a neki megfelelő terméket választhatja. Ennek megfelelően kapható olyan mérő, melynek méréshatára 400 MOhm, de olyan is, melynél ez a határ 20 TOhm.

A legtöbb berendezés képes az automatikus kisütésre a mérés után, hogy a mért vezetékeken lévő potenciálkülönbséget megszüntesse. A túlterhelés elleni védelem egyaránt védi az eszközt és a felhasználót, míg a különféle kényelmi funkciók a még könnyebb használatot támogatják. Ide tartozik például a billentyűzetvilágítás, az esetleges gyorstöltő, a hálózatról történő működtetés vagy a kiegészítő bluetooth-os billentyűzet. A beépített akkumulátorok számos alkalommal tölthetők újra, így a mérőeszközök gond nélkül hordozhatók a napi munka során.

A különféle szigetelési ellenállásmérő készülékekhez általában egy kiegészítő csomag is kapcsolódik, mely tartalmazza a mérésekhez szükséges kellékeket. Ide tartozik például a hordozótáska, a mérővezetékek, a krokodil csipesz, az akkumulátor és a használati utasítás.

Minden terméknél látható, hogy készleten van-e, vagy néhány napot várni kell a kiszállítására. Azoknál a mérőeszközöknél, ahol nincs feltüntetve ár, kérjen árajánlatot. Ehhez csak rá kell kattintani az Ajánlatkérés gombra, majd megadni a nevet, email címet, telefonszámot és az ajánlatkérés szövegét. A telefonszám kitöltése opcionális, minden más mezőt meg kell adni a sikeres elküldéshez.