A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében cookikat (sütiket) használunk.
A részletes információkat a sütikről az Adatkezelési tájékoztatónkban tekintheti meg.

Menü

Kábelkereső a profi szakembereknek

A kábelkereső termékek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, s ma már inkább az a meglepő, ha egy szakember nem rendelkezik ezzel a műszerrel. 

 

A használatával ugyanis meg lehet határozni, hogy a falban hol húzódik a kábel, s elkerülhetők a véletlen átfúrásos vagy átvágásos balesetek.

A kábelvégekkel rendelkező kábelkereső segítségével megtalálhatók a szakadások, rövidzárlatok vagy felcserélt erek. Ilyenkor a kábelvégeket a vizsgálandó kábelekhez kell csatlakoztatni, majd elvégezni a méréseket. A műszerek másik típusa viszont zajgenerátorral működik, s ennek segítségével mutatja meg a falban futó vezeték nyomvonalát.

Legyen szó bármelyik eszközről, Ön széles választékot találhat ezekből a webáruházunkban. Ráadásul, mindegyik kábelkereső részletes adatlapot kapott, hogy a pontos paraméterek megismerhetők legyenek. Önnek nincs más teendője, mint megnyitni ezeket a lapokat, s átolvasni a részleteket. A lap tetején látható az adott tétel neve, cikkszáma, nettó ára, bruttó ára és áfa tartalma.

Az ott látható képek pedig kinagyíthatók, így az összes részlet tüzetesen megvizsgálható. Az oldal alján pedig a pontos technikai paraméter látható, a kapcsolódó értékekkel és mértékegységekkel. A vásárlóink visszajelzése fontos, ha egy korábbi ügyfelünk már értékelte az adott kábelkeresőt, Ön a véleményt szintén az adatlapon ismerheti meg.

Nézzen körül a kábelkereső kínálatunkban, s ismerje megy az egyes darabokat! Válassza ki az Önnek megfelelő terméket, s rendelje meg a kívánt kiszállítási címre már ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: kábelkereső kábelkereső műszer