A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében cookikat (sütiket) használunk.
A részletes információkat a sütikről az Adatkezelési tájékoztatónkban tekintheti meg.

Menü

Igen sokoldalúan alkalmazható az infra hőmérő

Amennyiben Önnek munkája során nagy jelentőséggel bír bizonyos gépezetek üzemi hőfokának ellenőrzése, akkor annak gyors és hatékony elvégzéséhez speciális mérőműszerre van szüksége. 

 

Tekintse meg minőségi infra hőmérő kínálatunkat és válasszon kedvére! A felvonultatott készülékek között jelentős árkülönbségek mutatkoznak, ami a funkcióik közötti eltéréseknek tudható be.

A legdrágább infra hőmérő egyszerre tud mérni hőmérsékletet, relatív páratartalmat továbbá a harmatpontot is képes kimutatni a háttérvilágítással ellátott LCD kijelzőjén. A roppant hasznos kis szerkentyű érintés nélkül, a lézeres irányzékával pontosan meg tudja állapítani egy bizonyos felület hőmérsékletét. A mérés során felgyülemlett adatok bizonyos mennyiségig tárolhatóak a saját memóriában, szükség esetén pedig lementhetőek valamilyen adattároló egységre. A lézeres technológiának köszönhetően mozgó vagy nehezen hozzáférhető tárgyak és helyek hőmérsékleti adatai is pillanatok alatt kinyerhetők. Az infra hőmérő magas negatív és pozitív értékeket egyaránt lemér. Alkalmazási területei igen sokfélék lehetnek. Nagy előszeretettel használják a fűtés-, szellőzés- és hűtéstechnikát használó üzemek, járműgyártás és –javítás területén végzett munkálatok során vagy bármilyen más elektronikai vagy egyéb energiafelhasználású gépek karbantartásakor vagy általános átvizsgálásakor is óriási segítséget nyújthat. Lényegében bármilyen ipari környezetben megállja a helyét.

Újítson be cégével egy ilyen remek műszerre! Már az első pár használat után azonnal tapasztalni fogja az infra hőmérő sokoldalúságát. Szakítson a régi módszerekkel, váltson modern megoldásokra! Többféle kivitel közül válogathat. Az infra hőmérő otthoni alkalmazásra is kiváló, de értelemszerűen ebben az esetben elegendő az egyszerűbb modellt megvásárolnia. Nem mindegy tehát, hogy mire szeretné használni a készüléket. Méréspontosság szempontjából nincs közöttük differencia, viszont a funkcióik típusában és mennyiségében különböznek egymástól. Ha úgy érzi, hasznára válna az infra hőmérő egyik fajtája, akkor rendelje meg! Nem fog csalódni!

Tartalomhoz tartozó címkék: hőmérő infra hőmérő