A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében cookikat (sütiket) használunk.
A részletes információkat a sütikről az Adatkezelési tájékoztatónkban tekintheti meg.

Menü

Utazóadapterek

Rendezés:
Földelt:Igen Világ -> Magyar Terhelhetőség:16A
Azonnal átvehető
2.679 Ft (2.109 Ft + ÁFA)
Azonnal átvehető
11.190 Ft 4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Azonnal átvehető
9.990 Ft 4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Földelt:Igen Magyar -> Angol Terhelhetőség:5A
Azonnal átvehető
2.859 Ft (2.251 Ft + ÁFA)
Földelt:Igen Magyar -> Amerika Terhelhetőség:10A
Azonnal átvehető
2.119 Ft (1.669 Ft + ÁFA)
Földelt:Nem Magyar -> Amerika Terhelhetőség:10A
Azonnal átvehető
1.519 Ft (1.196 Ft + ÁFA)

 

Utazóadapterek hálózati csatlakozáshoz

 

Ideális esetben az utazásokat alapos felkészülés előzi meg, melynek részét képezi a szükséges elektronikai termékek kiválasztása, bepakolása is.

Viszont, ha az úti cél külföldön van, akkor könnyen előfordulhat, hogy az ottani szabványok szerinti konnektorokkal nem lesznek kompatibilisek a használni kívánt készülékek csatlakozói. Adott esetben nem probléma pár napig nélkülözni egy-egy műszaki cikket, de amennyiben telefontöltésről, vagy hajszárító használatról van szó, akkor bizony korántsem mindegy, hogy az utazás alatt is be tudjuk üzemelni őket, vagy sem. Az utazó adapter remek szolgálatot tesz, hiszen a használatával könnyedén megoldható a kisgépek csatlakozása, függetlenül attól, hogy a helyszínen milyen kialakítású a konnektor. Kínálatunkban többféle utazóadapter is megtalálható, melyek eltérő szabványok szerint készültek. Mivel feltüntettük, hogy az egyes típusokat melyik országban lehet alkalmazni, így garantáltan nem nyúl mellé, amikor sort kerít a megfelelő paraméterekkel rendelkező csatlakozó beszerzésére. Nem számít, hogy a családdal megy-e nyaralni, vagy üzleti céllal kell külföldre utaznia, az elektronikai készülékek használatára minden esetben szükség van.

A telefonok, laptopok, tabletek legfeljebb csak egy napig bírják egyhuzamban, utána fel kell tölteni az akksijukat, de a konnektor használatára hajszárításkor, borotválkozáskor is szükség van. Viszont, ha nincs a birtokában a megfelelő kialakítású utazóadapter, akkor hiába is keresi a magyar szabvány szerinti csatlakozási lehetőségeket a szállodában, apartmanban, csak az ottani előírások szerinti konnektorokat tudja használni. Ha szerencséje van, akkor az egyik helyi szaküzletben talál utazó adaptereket, de valljuk be, csekély esély van arra, hogy az angol vagy amerikai boltokban található árukészlet a magyar szabványnak megfelelő típusokat is tartalmazza.

Amennyiben el szeretné kerülni a nem kívánatos helyzeteket, és azt szeretné, hogy a helyszínen tartózkodás minden szempontból komfortos legyen, akkor szerezzen be nálunk egy megbízható csatlakozást biztosító utazó adaptert!