A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében cookikat (sütiket) használunk.
A részletes információkat a sütikről az Adatkezelési tájékoztatónkban tekintheti meg.

Menü

Fotovoltaikus rendszerek ellenőrző eszköze: Sonel MPI-540-PV

Fotovoltaikus rendszerek ellenőrző eszköze: Sonel MPI-540-PV Sonel MPI-540-PV multifunkciós érintésvédelmi műszer: a napelemes rendszerek kiépítésének elengedhetetlen segédeszköze!

 

Lakásfelújítási Program keretein belül 3 millió forint visszatérítést igényelhetnek 2021. január 1.-től azok a családok, akik legalább egy, 25 évesnél fiatalabb gyermekükkel élnek egy háztartásban. Ennek keretein belül nem csupán felújítási munkálatok végezhetőek el, hanem korszerűsítéssel kapcsolatos teendők, így például napelemes rendszer telepítése is.

A korábban meghirdetett Otthonteremtési Programban szintén népszerű volt a napelem vásárlása az igénylők között, és mivel a két program jelenleg párhuzamosan fut egészen 2022. december 31.-ig, most is lehet számítani a napelemes rendszerek vásárlásának és telepítésének növekedésére. Emiatt a napelemeket és napelemes rendszereket telepítő cégeknek, illetve a villamosbiztonsági szakembereknek felkészültnek kell lenniük, és érdemes beszerezniük a Sonel MPI-540-PV multifunkciós érintésvédelmi műszert.

Sonel MPI-540-PV multifunkciós érintésvédelmi műszer hasznos segédeszköz lesz, amikor a napelemes rendszer telepítésre kerül, ugyanis az ezzel foglalkozó szakembereknek a napelemek felülvizsgálatát is meg kell oldaniuk, illetve ezek biztonságát a telepítés után ellenőrizni is kell.

Sonel MPI-540-PV multifunkciós érintésvédelmi műszer segítségével könnyen és gyorsan deríthető ki, hogy a napelem nem zárlatos-e, illetve elég biztonságos akkor is, ha gyermekek tartózkodnak a közelében, de arról is bizonyosságot szerezhetünk a használatával, hogy az élővilág, illetve maga az ingatlan nem károsodik-e, ha nedvesség éri a rendszert (eső).

Amennyiben Ön napelemes rendszerek telepítésével, szerelésével, vagy javításával foglalkozik, készüljön fel az ügyfelek hamarosan bekövetkező rohamára, és szerezze be eszköztárába a Sonel MPI-540-PV multifunkciós érintésvédelmi műszert kínálatunkból! Ügyfelei értékelni fogják az Ön által végzett munka hatékonyságát és a biztonságot, amit a Sonel MPI-540-PV multifunkciós érintésvédelmi műszer használatával bizonyíthat a számukra!

Amennyiben kérdése lenne a Sonel MPI-540-PV multifunkciós érintésvédelmi műszerrel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!