A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében cookikat (sütiket) használunk.
A részletes információkat a sütikről az Adatkezelési tájékoztatónkban tekintheti meg.

Menü

Forrasztóállomások

Rendezés:
5 / 5 csillag!(6)
Forrasztóállomás - teljesítmény: 50 W, fokozatmentes hőmérsékletszabályozás 200 - 480 °C, LCD kijelző, ESD védett
Azonnal átvehető
22.190 Ft 15.890 Ft (12.512 Ft + ÁFA)
Forrólevegős forrasztóállomás - 2 az 1-ben, max teljesítmény: páka: 60 W, forrólevegő: 640 W, fokozatmentes hőmérsékletszabályozás 100 - 500 °C, kompresszoros kialakítás, légszállítás: 32 l/perc
Rendelhető
34.980 Ft 29.990 Ft (23.614 Ft + ÁFA)
Forrasztóállomás - Kompakt kialakítás, teljesítmény: 8 W, fokozatmentes hőmérsékletszabályzás 100 - 450 °C, fémházas
Rendelhető
5.590 Ft (4.402 Ft + ÁFA)
Forrasztóállomás - Kompakt kialakítás, teljesítmény: 8 W, fokozatmentes hőmérsékletszabályzás 100 - 450 °C
Rendelhető
6.615 Ft (5.209 Ft + ÁFA)
Forrasztóállomás - teljesítmény: 40 W, fokozatmentes hőmérsékletszabályozás 200 - 480 °C, LCD kijelző, ESD védett
Rendelhető
17.890 Ft 12.490 Ft (9.835 Ft + ÁFA)
Azonnal átvehető
32.490 Ft 24.890 Ft (19.598 Ft + ÁFA)

Kiváló minőségű forrasztóállomás

Sokak kedvenc hobbija a modellezés vagy az elektronikai berendezések megjavítása, de az is előfordul, hogy otthon, a lakásban kell megforrasztani valamit. Az elektronika vagy a fémipar területein alapvető technikai eljárás a forrasztás, amikor egységet szeretnének képezni két alkatrész között.

Gondoljunk csak a nyomtatott áramkörökre vagy a különféle vezetékek és chipek összeillesztésére. Ha Ön is alkalmazza ezt a technológiát, akkor javasoljuk a különböző teljesítményű, megbízható minőségű forrasztóállomásainkat, amelyek segítenek önnek kivitelezni a munkálatokat. Otthoni hobbitevékenységéhez válassza a kedvezőbb árú, kisebb teljesítményű állomásokat, amelyek apróbb elemek és kábelek összeillesztéséhez a legalkalmasabbak, és rendelkeznek állítható hőmérsékletszabályozóval is! A nagyobb teljesítményű forrasztóállomások kerámia fűtőbetéttel rendelkeznek, és LCD kijelző segíti a hőmérséklet leolvasását. Komplett állomásaink pákatartóval és szivaccsal is rendelkeznek a forrasztópákán kívül. Professzionális felhasználásra a nagyteljesítményű, folyamatos hőmérsékletállítási lehetőséggel rendelkező készülékeket ajánljunk, amelyek beépített hőmérsékletvezérlővel rendelkeznek és gyorsan felmelegszenek a beállított hőfokra. A gumitalapzaton álló és megerősített, merev fém házzal rendelkező forrólevegős forrasztóállomások 2 az 1-ben megoldást kínálnak, vagyis hőlégfúvásra és forrasztásra is alkalmasak.

Használatuk során a hőmérséklet és a levegő nyomása  is szabályozható kompresszor segítségével. A nagy szívó teljesítménnyel rendelkező ónszippantó kiforrasztó állomás a forrasztóanyagok eltávolítására is alkalmas, hogy a kiforrasztandó anyag ne károsuljon meg. Mindeközben csendes munkavégzést tesznek lehetővé, és az aktuális hőmérsékletet is megjelenítik az LCD panelen. Már az újfejlesztésű alvó állapot funkció is elérhető rajtuk. Online áruházunkban a minőség kedvező áron érhető el a forrasztóállomások tekintetében is. Az egyes készülékek mellett megtalálhatja azok paramétereit és leírását is.

Üzletünkben megtalálható többféle kiegészítő is, melyek a pákák mellett elengedhetetlenek a forrasztási munkákhoz. Forraszanyagból finom -és durvább munkákhoz egyaránt tudunk kínálni megfelelő átmérőt, folyasztószerből folyékonyat, paszta állagút és szilárd gyantát. Több pákatípushoz árusítunk póthegyet, kiforrasztóállomásokhoz szűrőbetétet, ónszippantókhoz tartalék fejet.