A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében cookikat (sütiket) használunk.
A részletes információkat a sütikről az Adatkezelési tájékoztatónkban tekintheti meg.

Menü

A lakatfogó használatában rejlő előnyök

A lakatfogó használatában rejlő előnyök

A digitális multimétereket már sokan ismerik és alkalmazzák akkor, ha az egyen- és váltakozó áramú áramerősségek, illetve feszültségek mérését szeretnék elvégezni. Adott esetben azonban problémás lehet ezeknek az eszközöknek a működtetése, például ha nehezen hozzáférhető helyen kell kinyerni a szükséges adatokat.

 Sokszor pedig nem is jöhet szóba a multiméter használata, mivel a mérni kívánt áramerősség nem fér bele a mérési tartományba. Ilyen helyzetekben remek döntés a lakatfogó beszerzése. Ezeknek a mérőműszereknek a legnagyobb előnye az érintés nélküli használat, aminek köszönhetően az áramkört nem kell megszakítani, hiszen a szakember nem érintkezik a feszültséggel.

Elegendő, ha kézbe veszi a lakatfogót, majd a műszer karjaival körbefogja a vezetéket és az máris kijelzi az értékeket. A professzionális kialakítás révén, ezek az eszközök maximális biztonságot nyújtanak a felhasználóknak, amelyről többek között a dupla szigetelés és az ujjvédő peremkialakítás is gondoskodik. Kínálatunkban többféle típusú lakatfogó is megtalálható, ami lehetővé teszi, hogy mindenki azt a fajta mérőműszert válassza, ami a leginkább megfelel az egyéni elvárásainak. Az általános lakatfogók mellett vannak teljesítménymérős változatok is, de akkor sem kell messzire mennie, ha multiméteres lakatfogót vagy lakatfogó adaptert szeretne beszerezni.

A belső memóriával rendelkező típusok esetében az adatok tárolása, számítógépre való átvitele hozzájárul ahhoz, hogy a kapott adatokat több szempontból is kielemezhesse. A weboldalunkon szereplő termékek teljes mértékben megfelelnek a szakmai előírásoknak, így nem kell aggódnia a biztonság miatt. A lakatfogóval mért adatokat egy LCD kijelzőről lehet leolvasni, ami rendkívül gyors és kényelmes használatot tesz lehetővé.

Legyen szó frekvenciáról, ellenállásról, kapacitásról, energiafogyasztásról vagy hőmérsékletről, ezekkel a kivételes mérőműszerekkel minden paraméterről széles körű információt tud szerezni. Mindezek mellett, a diódatesztelésre és a szakadásvizsgálat elvégzésére is alkalmasak.

Tartalomhoz tartozó címkék: mérőműszer lakatfogó